Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi söker ständigt efter nya och engagerade medarbetare. Även om vi för stunden inte har några lediga tjänster så är du välkommen att skicka ditt CV till info@hovaco.se

-------------------------------------------------Vi söker montör till vår produktion


Vi ser en ökad efterfrågan av våra produkter och tjänster och behöver förstärkning i vår produktion.


HOVACO AB startades 1999 och är placerat på orten Hova i Gullspångs kommun. Vi förser den tunga fordonsindustrin, både nationellt och internationellt, med framförallt pneumatiska ventiler kopplat till fordonets bromssystem. Verksamheten ställer höga krav på noggrannhet och kontroll då delar av sortimentet klassas som säkerhetsprodukter.


Är du en driven, kvalitetsmedveten person med fingertoppskänsla som har förmåga att se lösningar framför problem är du den vi söker. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom industri, gärna monteringsvana och innehar truckkort ses det som meriterande men är inget krav.


Du kommer arbeta i ett litet sammansvetsat team och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Arbetet innebär mycket eget ansvar och din uppgift är att leverera produkter på utsatt tid och med rätt kvalitet. Med rätt attityd, vilja att lära och hög arbetsmoral så tror vi att du kommer trivas hos oss.

 

Krav:

Körkort samt tillgång till bil.

Svenska i tal och skrift.

 

Arbetets omfattning:

Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattar heltid och arbetstiden är dagtid mån-fre 07.00-16.00. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Sista ansökningsdag är 31/3 men urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

 

Ansökan:

Välkommen med din ansökan, innehållandes CV samt personligt brev, till: johan.nyberg@hovaco.se